Blog van een PA: Secretaressedag

Het is de dinsdag na Pasen. Gelukkig geen begin van de werkweek met werkoverleg. Eerst even een kop koffie drinken. En tegen de tijd dat ik terug ben van de pantry werkt mijn computer en kan ik inloggen. Vandaag start ik rustig want mijn directeur is niet in huis. Eerst even een bestuursstuk opmaken en dan wat afspraken die in mei moeten plaatsvinden regelen.

Vorige week heb ik een vergadering in Brussel gehad, met aansluitend een diner. De dag daarna mocht ik een bezoek brengen aan het Europees Parlement. Super indrukwekkend en de groepsfoto werd met trots getwitterd. Na afloop hadden we een voortreffelijke lunch in de Europese wijk. Na drie wijntjes was ik uitgeteld en ben ik richting mijn hotel gegaan om vervolgens in de trein naar huis te stappen. Was weer een leuke zakentrip!

To do

Eind juni vieren we ons jubileum op een groot, bekend schip in Rotterdam. Het wordt een spektakel want we hebben iemand van de Koninklijke familie uitgenodigd…en ja, ze komt! Het organisatorische aspect rondom dit event is in volle gang.

Begin mei heb ik weer een tweedaagse zakentrip in Groningen, met rondvaart, bezoek aan een scheepswerf, diner in een borg met alle Europese directeuren. Alles is zo goed als geregeld, dus ik hoef nu even niks hiervoor te doen. De laatste lijstjes en checklists worden gemaakt.

Secretaressedag

Op donderdag was het de derde donderdag in april en dus…Secretaressedag. Ik word verrast met een Douglas bon en een bos bloemen. Altijd leuk om waardering te ontvangen. Op vrijdag werd Secretaressedag nog een keer dunnetjes over gedaan, want ik was uitgenodigd om een aantal PA’s waar ik afgelopen vier jaar nauw mee heb samengewerkt en veel telefonisch contact mee heb gehad, te ontmoeten. Onder het genot van een Cava en een hightea in Hotel Des Indes bijkletsen en netwerken. Erg leuk om de dames in levende lijve te hebben ontmoet. Wat een leuke afsluiter van een drukke werkweek!

 

Gwendolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.