Training Outlook

Deze training is geschikt voor gebruikers die in Outlook e-mails ontvangen/versturen en agenda’s beheren. In deze 1 daagse training leert u om efficiënt te werken met Outlook.Deze training Outlook is ingericht op de Microsoft Outlook software. Dit programma verzorgt het email-verkeer en houdt uw agenda, takenlijst en onze contactpersonen overzichtelijk. Met Outlook kunt u dus niet alleen e-mailberichten verzenden en ontvangen, maar ook uw agenda en contactpersonen beheren. Een groot deel van de werkdag wordt er dan ook gewerkt met Outlook. Om zo efficiënt mogelijk te werken is het belangrijk om optimaal gebruik te maken van de vele mogelijkheden om taken te automatiseren of te vereenvoudigen. Tijdens de cursus Outlook leert u optimaal gebruik te maken van Outlook waardoor de grote stroom van emails, afspraken, taken en contactpersonen weer beheersbaar wordt.

Groepstraining in company: Prijs: Voordelige groepsprijzen, korting tot 60%!
Duur:In overleg.
Individueel maatwerk: Prijs: Prijs in overleg.
Duur: In overleg.
Individueel in company: Prijs: Prijs in overleg.
Duur: In overleg.

Student profile

Cursus Outlook is ingericht op de gebruikers van Microsoft Office producten die met Outlook hun agenda en e-mails willen beheren.

Curriculum

ExplainiT hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Outlook. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

 • Maken van een bericht, spellingcontrole, een verstuurd bericht terughalen, bericht markeren
 • Ontvangst- en leesbevestiging, verzendtijd uitstellen, urgentie en gevoeligheid instellen
 • Item meezenden in bericht, bijlagen aan een bericht toevoegen
 • Map Agenda, werkweekagenda, maandagenda, afspraak maken, herinnering, terugkerende afspraken maken, agendadelen afdrukken
 • Vergaderverzoek maken en versturen, personen uitnodigen en voorzieningen reserveren
 • Weergaven van taken, taken maken, taakverzoek maken, taken creëren vanuit andere Outlookonderdelen
 • Algemene adreslijst, contactpersoon maken, activiteiten opnemen in een logboek
 • Mappen maken, items in een map plaatsen, persoonlijk map maken, automatisch archiveren
 • Openbare map maken, outlookitem aan openbare map toevoegen, Bulletin Board
 • Standaardinstellingen voor mail, standaardinstellingen voor de agenda, standaardinstellingen voor taken, standaardinstellingen voor de map met contactpersonen, standaardinstellingen voor notities

De training Outlook kan gegeven worden in de Microsoft Office versie 2007, 2010, 2013 en 2016. Weet u niet zeker met welke versie u werkt? Neem contact met ons op en wij helpen u graag op weg.

Instruction modes

ExplainiT hanteert verschillende vormen waarin trainingen worden aangeboden. Hieronder een omschrijving van de mogelijkheden.

 • Individuele training Outlook

  Bij een individuele cursus vindt er een 1-op-1 training plaats op de werkplek van de medewerker. De training Outlook zal plaatsvinden op tijden die de medewerker het beste uitkomt. De inhoud wordt in overleg met de medewerker vastgesteld. In de cursus Outlook worden de vragen van de medewerker volledig beantwoord en is er veel ruimte om vragen te stellen. De duur van een individuele training is vaak korter dan een groepstraining of open-inschrijving. Dit komt door de intensievere kennisoverdracht. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige 1-op-1 prijzen.

 • Groepstraining Outlook

  Bij een groepstraining wordt in samenspraak met de klant de (maatwerk)training samengesteld. Hierbij is deze afgestemd op de behoefte van een specifieke doelgroep. Het is mogelijk om in een groepstraining bedrijfsspecifieke bestanden te behandelen. De trainingslocatie, trainingsdata en -tijden zijn variabel te bepalen. Bij de trainingen kan ExplainiT tevens een mobiel trainingslokaal inrichten op de locatie van de klant. Vraag onze trainingsadviseurs naar de voordelige groepsprijzen, waarbij kortingen oplopen tot 60%.

 • Open-inschrijving training Outlook

  Bij de open-inschrijving staan trainingsinhoud, -data en -tijden vast. Medewerkers van verschillende bedrijven zijn bij deze training aanwezig. Inschrijving op een training via open-inschrijving is vanaf 1 persoon mogelijk. ExplainiT biedt de cursussen eens per 3 á 4 weken aan. Zie het trainingsrooster voor de data.

 • E-learning Outlook

  Met E-learning kunt u op uw eigen tempo en op elk gewenst moment trainen. ExplainiT biedt verschillende E-learning oplossingen. Deze dienen als volwaardige losstaande trainingen of als aanvulling op andere trainingsvormen. Bekijk de mogelijkheden.

Characteristics

Aan de hand van een intakeformulier worden de persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht en is het mogelijk voor ExplainiT om een gedetailleerd afgestemde training te verzorgen. Tevens is het mogelijk om sjablonen, bestanden en andere voorbeelden die gebruikt worden in het dagelijkse werk te integreren in de training. Hierdoor zal er een training Outlook ontstaan die nauw aansluit bij de situatie op de werkplek.

Objectives

U leert tijdens deze training Outlook de basisvaardigheden van het programma te gebruiken. U kunt agenda’s en taken beheren. Ook weet u na de cursus Outlook hoe u moet archiveren en hoe u rechten kunt verlenen over uw account. U leert te werken met persoonlijke voorkeuren. U weet na deze training Outlook hoe u Outlook moet integreren in Office en internet.


Prijs: €339,-     Score: 10.0

Interesse in deze cursus of opleiding?

Vraag dan meteen de gratis brochure aan!

Brochure aanvragen