Een nieuwe uitdaging

Komende week heb ik een drukke week voor de boeg. De maand juni is bij ons altijd een drukke maand. Ik heb in deze periode altijd veel zakelijke verplichtingen, lunchafspraken, meetings, oesterborrels en daarnaast veel seminars die veel van onze stakeholders in deze periode organiseren. Netwerken en je neus laten zien!

Daarnaast organiseren veel vergaderlocaties en hotels waar ik de afgelopen periode zaken mee heb gedaan ook nog diverse borrels en Meet & Greets voor trouwe klanten. Helaas moet ik keuzes maken en heb ik een aantal leuke uitnodigingen af moeten slaan.

Zakelijk shoppen

Aan het einde van de middag struin ik het internet af, want eind van deze maand heb ik een afscheidsreceptie en een jubileum. Mijn outfit is al geregeld, maar ik was nog zoekende naar de perfecte marineblauwe schoenen.

Ik heb bedacht dat ik een marineblauw blazertje aantrek met gouden knopen. Daaronder een marineblauw jurkje met een heel gaaf, marineblauw “Hermés” achtige sjaal, eveneens met een klein goudaccentje erin verwerkt.

Maar die schoenen…het wil gewoon echt niet lukken. Hoe kan het nou dat iemand met een schoenen tik niet eens een paar mooie marineblauwe schoenen kan vinden? Ik heb mijn favoriete webshop al geraadpleegd maar niets leuks gevonden. Wel heb ik tijdens mijn zoektocht (weer) een paar andere kobaltblauwe en babyblauwe suède Italiaanse schoenen aangeschaft, maar ja…daar heb ik nu niets aan.

Een blauwe panty is trouwens ook lastig te vinden, omdat ik merk dat het vaak net de verkeerde kleur blauw is, tenzij ik voor eenmalig gebruik een Wolford panty bij de Bijenkorf wil aanschaffen… ach, misschien trek ik wel eigenwijs een totaal andere kleur schoenen aan.. oranje Tods?!.. #GewoonOmdatHetKan…Stilletjes hoop ik eigenlijk dat het die dag gewoon 15 graden is, zodat ik mijn bruinleren laarzen er gewoon onder kan doen. Marineblauw met bruin is altijd safe!

Back II work

Ik ben bezig met het organiseren van een werkbezoek waarbij we een aantal  Kamerleden en belangrijke mensen uit het Brusselse zullen uitnodigen. Dit keer bezoeken we een rederij in de omgeving van Hoek van Holland, we gaan zien hoe het inpakken van versproducten (groente en fruit) wordt ingepakt in de vrachtwagens om vervolgens getransporteerd te worden met de Ferry richting Groot-Brittannië. Erg interessant. Dat gaat soms met 2000 vrachtwagens per dag, op en af.

Het valt niet mee om de mensen uit het Brusselse bij elkaar te krijgen en ik ben afhankelijk van een dinsdag of woensdag, want dat zijn de drukste dagen met de vrachtwagens. Een leuke uitdaging waarbij ik nauw samenwerk met de rederij, de verlader en de mensen uit Brussel.

Mijn functie als PA zal binnenkort overigens ook inhoudelijk een andere vorm gaan krijgen, vanwege interne veranderingen. Ik zal veel te maken krijgen met een PA uit Groningen. En ik zal daarom ook straks vaker moeten reizen naar Grunn.

Ik werk nu, naast mijn directeur, voor een vrouw. Een diva! Vanaf 1 juli a.s. zal ik voor twee heren werken. De één is chaotisch en de ander is een controlefreak…maar de samenwerking verloopt desondanks prima. We vullen elkaar perfect aan.

Deze veranderingen brengen veel afbouw- en overdrachtswerkzaamheden met zich mee en daarom heb ik komende periode veel externe afspraken.

Meneer de Chaoot opereert veel vanuit Seattle dus met hem zal ik alles telefonisch en per e-mail af moeten stemmen. Chaotische managers zijn meestal de leukste om voor te werken.

Ik ga een nieuwe uitdaging tegemoet en heb er echt superveel zin in! En wat ook nog leuk is om te vertellen…Zojuist heb ik ook akkoord gekregen om deel te nemen aan een, best wel dure cursus! Daar ben ik heel erg blij mee!

Gwendolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.